Over Tielen Campers

Midden in de Noord-Limburgse Peel vind U, in het centrum van het idyllische dorpje America, ons camperbedrijf.

Oorspronkelijk werd ons bedrijf, in de jaren tachtig, door vader Sjaak en moeder Hanny Tielen opgericht als autobedrijf, maar toen midden jaren 90 de verkopen van auto’s stagneerden besloten zij de overstap naar de verkoop van campers te wagen.
In het begin uitsluitend de vérkoop van campers, tot duidelijk werd dat het erg belangrijk was om ook het totale onderhoud hiervan te kunnen verzorgen.
Daarom werd al gauw hun zoon Rick (destijds elders werkzaam als automonteur) betrokken binnen het bedrijf. Door vele opleidingen te volgen, maar vooral door te leren in de praktijk, is het hem uiteindelijk gelukt een prachtige werkplaats te realiseren waarin wij U op alle vlakken van dienst kunnen zijn.

 

Met een showroom van 1500m2 en een grote, moderne werkplaats is ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een camperbedrijf van formaat dat zich prima kan meten met de groten in de branche.

Begin 2006 is ons bedrijf in zijn geheel overgegaan van vader op zoon (Rick)en schoondochter (Miranda).
Campers is onze lust en leven en vol passie en overgave werken wij beiden dagelijks volop mee in het bedrijf.

In onze showroom vind U een ruime keus aan hoofdzakelijk jong gebruikte campers.
Na de overname hebben we ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van jong gebruikte Hymers, maar uiteraard vind U bij ons ook andere merken terug.
Het aanbod aan indelingen is divers, dus er is voor ieder volop keus.

 

In onze werkplaats kunt U terecht voor alles op het gebied van kampeerauto’s. Zowel het totale onderhoud aan Uw camper of caravan, als APK keuringen, schadeherstel en de montage van alle denkbare accessoires.
Wij werken uitsluitend met uitgebreid geschoold en gediplomeerd personeel. Door het blijven volgen van cursussen en scholing proberen we bij te blijven en continu mee te groeien met de veranderingen van de technische aspecten binnen onze branche.
Mede hierdoor en door de jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis. Alles wordt in eigen beheer verzorgt. Wij zijn tevens aangesloten bij Bovag en Focwa.

 

Ons motto is “Groot zijn door klein te blijven”. Persoonlijk contact met onze klant en goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit en eerlijke, mooie campers te verkopen. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klant met een gerust hart van een zorgeloze vakantie kan genieten.

We willen graag dat onze klant met de juiste camper naar huis gaat en nemen daarom uitgebreid de tijd om met U samen te kijken naar welke camper er voor Uw persoonlijke situatie het meest geschikt is.
Bovendien vinden wij het belangrijk dat U altijd een vast aanspreekpunt heeft. Wij proberen daarom ons team klein te houden.

Mocht U op zoek zijn naar een (nieuwe) camper, een betrouwbaar adres zoeken voor onderhoud en/of reparatie of Uw camper willen voorzien van iets extra’s…..Loopt U dan gerust eens vrijblijvend binnen bij Tielen Campers in America!